Behandling og træning til
private og virksomheder

- Fokus på høj faglighed og tid til den enkelte.

BEMÆRK vores klinik i Nordhavn arbejder uden for den offentlige sygesikring, hvorfor det ikke er muligt at gøre brug af en henvisning fra egen læge her på klinikken. Hvis du kommer med betalingsgaranti fra en privat sundhedsforsikring, vær da opmærksom på om din forsikring dækker det fulde beløb eller kræver henvisning fra egen læge. I det tilfælde vil der forekomme nogen egenbetaling. Kontakt endelig sekretæren på 70 60 21 50 ved spørgsmål.

Vi tilbyder:

Vi sætter altid klienten i fokus. Den fysioterapeutiske behandling og genoptræning tager udgangspunkt i en grundig undersøgelse, hvor diagnose og årsagssammenhænge klarlægges.

Vi afdækker dit behov for at komme i form, og finder din motivation og træningsglæde for varige resultater. Personlig træning kan både foregå på klinikken, hos virksomheder eller i eget hjem. ​

Holdtræning

Har du allermest lyst til at træne med veninderne/vennerne, kollegaerne, eller måske familien? Så saml jeres eget hold hos os, i hjemmet eller på arbejdspladsen. Vi tilbyder skræddersyede holdtilbud på alle niveauer.

Vil du mindske sygefravær, forbedre arbejdsglæden og dermed øge produktiviteten hos medarbejderne på din arbejdsplads? Lad os hjælpe jer med en helhedsorienteret, effektiv og aktiv løsning.

Fysioterapeut hos Fysio Company
IMG_1533(1)
IMG_1106 2
Fysioterapeut
Fysioterapeut hos Fysio Company
IMG_1261 3

Vi er et team af fysioterapeuter med mange års erfaring og kompetencer indenfor bl.a. McKenzie, Idrætsfysioterapi, behandling, træning og sundhedscoaching. Vi har et tæt indbyrdes samarbejde og løbende dialog med diverse læger. Dette giver en optimal tryghed og effektivitet i behandlingen af dig.​

Mere end en behandling

Hos Fysio Company er vi fuldt privatiseret, hvilket giver os mulighed for at tilbyde dig et forløb med mere tid og ro. Hos os kan der bookes længere konsultationer helt op til 60 min. Vi skræddersyer forløbet til DIG, og justerer løbende ud fra dine ønsker og behov. Der modtages tilskud fra Sygesikringen Danmark samt diverse sundhedsforsikringer, dog ikke fra den offentlige sygesikring. 

IMG_4473 2

Find os i Nordhavn

Kom forbi os på Marmormolen - 450 m. fra Nordhavn St.

Book din tid online eller ring til
Nordhavn 70 60 21 50 // Rungsted 23 45 14 45

Telefontid mandag-fredag mellem 08:00 og 14:00 eller på info@fysiocompany.dk