Om os

Vi behandler bredt og helhedsorienteret. Har du udfordringer med bevægeapparatet, skal genoptræne efter/op til operation eller ønsker du blot at komme i bedre form? Så tøv ikke med at kontakte os.

Fysioterapeut
Frode Rekstad
Fysioterapeut & Klinikejer, Nordhavn og Rungsted

Frode er fysioterapeut gennem 20 år og tidligere indehaver af en større fysioterapiklinik og træningscenter på Bornholm og FysioDanmark Jorcks Studio i indre København.
Frode er uddannet idrætsfysioteraput, og har videreuddannet sig indenfor bl.a McKenzie, osteopati, akupunktur og træning.
Frode har en grundig, nærværende og helhedsorienteret tilgang til sine patienter, og kombinerer gerne manuel behandling med en langsigtet og holdbar træningsplan.​

Fysioterapeut hos Fysio Company
Christina Dam Rekstad
Fysioterapeut & Klinikejer, Nordhavn og Rungsted

Christina er fysioterapeut gennem mere end 20 år og er tidligere indehaver af en større fysioterapiklinik og træningscenter på Bornholm og FysioDanmark Jorcks Studio i København.
Christina er uddannet indenfor McKenzie, manuel terapi og idrætsfysioterapi, er pilates- og reformerinstruktør, personlig træner og forfatter til bogen Boost din Sundhed. Christina underviser sine klienter på en uhøjtidelig, nærværende og effektiv måde og tilgodeser den enkeltes behov. 

Christina behandler problematikker såsom akutte og kroniske ryglidelser, discusprolapser, hovedpine, kontorarbejdsrelaterede problematikker, gravide og efterfødsel.

OBS. Christina tager p.t. ikke imod nye klienter.

IMG_1533(1)
Alexander Falsing
Fysioterapeut i Nordhavn og Rungsted

Uddannet fysioterapeut fra skolen i København. Alexander er tidligere elitegymnast, og har stor erfaring med sportsskader og tilrettelæggelse af træningsforløb. Alexander har videreuddannet sig inden for golf fysioterapi/golf fitness, sportsskader, akutte- og kroniske smerte, osteopatiske manuelle teknikker og akupunktur. Alexander tager udgangspunkt i den enkelte patient, og har en helhedsorienteret tilgang til behandlingen.

Alexander tilbyder desuden personlig træning, Shock Wave behandlinger, okklusionstræning, akupunktur og meget mere.

IMG_1106 2
Laura Maria Langkjær
Fysioterapeut i Nordhavn og Rungsted

Hos Laura får du professionel vejledning og behandling med fokus på ro, nærvær og grundighed. Laura har flere års klinikerfaring og behandler problematikker såsom akutte og kroniske nakke- og rygproblematikker samt spændingshovedpine/migræne, gravide og efterfødsel. Laura har specialiseret i forbyggende træning og genoptræning af artrose/slidgigtspatienter.
Hun er uddannet inden for sportsfysioterapi, specifik træning for bindevævsproblematikker (FysioFlow), reformer-pilates, osteopati og er desuden personlig træner samt certificeret GLA:D-terapeut. ​

Fysioterapeut hos Fysio Company
Jacob Vang Strynø
Fysioterapeut i Nordhavn

Jacob er uddannet fysioterapeut med flere års klinikerfaring. Jacobs drivkraft som fysioterapeut er at hjælpe sine klienter med at blive deres skade kvit. Det opnår han ved en kombination af manuel behandling og genoptræning – altid med resultat og udvikling for øje. Han vægter god kommunikation højt for at kunne tilpasse forløbet ud fra den enkeltes behov. Jacob holder sig opdateret omkring nyeste viden og implementerer dette i sit arbejde. Jacob behandler alle typer af skader og smerteproblematikker. Herudover tilbyder han shockwave-behandling og personlig træning.

IMG_1261 3
Mette Busch
Fysioterapeut i Nordhavn og Rungsted

Mette er uddannet fysioterapeut fra Københavns Professionshøjskole. Mette er tidligere elitefodboldspiller, skiinstruktør og har været en del af det danske ultra- og mountainrunning landshold. Mette har specialiseret forløb og videreuddannelser inden for sportsskader, manuelle teknikker samt McKenzie. Mette har stor erfaring med løbe- og sportsskader, samt ryg, knæ, og fod-problematikker. Mette tilbyder løbestilsanalyser, virksomhedsaftaler, personlig tilrettelagt træning og -genoptræningsforløb.

Mette er grundig, energisk og har forventninger til dig. Hun møder patienter der hvor de er, analyserer hele bevægemønsteret og ‘uddanner’ patienten i deres forløb.

LeaGottschalk_90
Lea Gottschalck
Fysioterapeut i Rungsted
Lea er uddannet fysioterapeut fra skolen i København og har stor erfaring med hjerneskader, neurologiske sygdomme, delte mavemuskler og generel genoptræning efter operationer. 
Lea er ligeledes uddannet i bindevæv, traumebehandling og åndedræt, både ved manuelle teknikker og i træningen benyttes åndedræts teknikker. 
Lea er også uddannet reformer pilates instruktør, og tilbyder personlig træning både inde-, udendørs og i reformeren. 
 
Lea tager udgangspunkt i den enkelte patients omstændigheder og har en helhedsorienteret tilgang til behandlingen.
RenatheHavsteen_90
Renathe Havsteen
Fysioterapeut i Rungsted
Renathe Havsteen er Fysioterapeut igennem mere end 20 år og specialiceret indenfor kvindekroppen, med særlig interesse for tiden under og efter graviditet, samt tiden før, under og efter overgangsalder. 
 
Renathe har boet 5 år i mellemøsten og blev i den periode så glad for yoga, at hun sidenhen har taget en 200 timers yoga uddannelse. 
 
Renathe gør meget ud af at lytte, forstå det samlede billede – og at støtte dig, hvor du er lige nu. 
Hun har bred erfaring med manuel behandling, akupunktur, medicinsk træning, samt Yoga og FysioPilates. Hun vil gøre sit bedste for at du hurtig genfinder din hverdag og livskvalitet igen.
AnnaLisaGlahn_90
Anna Lisa Glahn
Fysioterapeut i Rungsted
Anna Lisa er fysioterapeut gennem mere end 20 år, og er siden 2002 tilknyttet klinikken i Rungsted.
 
For Anna Lisa er det vigtigt at møde folk med nærvær og åbenhed for at skabe en tillidsfuld kontakt. Der tages udgangspunkt i hver enkelt person ud fra en helhedsorienteret tilgang, vores vejrtrækning er fundamentet. Der arbejdes med manuelle teknikker bla med Be Activated, der tager fat i kroppens refleks zoner for at aktivere ” sløve ” og spændte muskler.
Anna Lisa er uddannet indenfor Mckenzie til akutte nakke og rygproblematikker.
 
Desuden er Anna Lisa uddannet akupunktør MedAc og anvender ofte akupunktur, der kan supplere og lindre hovedpine, ledsmerter (artrose/slidgigt) og muskelsmerter fra nakke, ryg, tennisalbue til hofte og knæ. Hermed kan det være lettere at komme igennem med træning på længere sigt.
 
Hos Anna Lisa er der individual træning såvel som holdtræning bla for ryg/nakke/skulder og Parkinson samt  specielle artrose hold  – GLA;D hofte/knæ og ryg, hvor Anna Lisa er certificeret GLA;D instruktør.

Book din tid online eller ring til
Nordhavn 70 60 21 50 eller Rungsted 23 45 14 45

Mandag-fredag mellem 08:00 og 14:00 eller på info@fysiocompany.dk