Om os

Vi behandler bredt og helhedsorienteret. Har du udfordringer med bevægeapparatet, skal genoptræne efter/op til operation eller ønsker du blot at komme i bedre form? Så tøv ikke med at kontakte os.

Fysioterapeut
Frode Rekstad
Fysioterapeut

Frode er fysioterapeut gennem 20 år og tidligere indehaver af en større fysioterapiklinik og træningscenter på Bornholm og FysioDanmark Jorcks Studio i indre København.
Frode er uddannet idrætsfysioteraput, og har videreuddannet sig indenfor bl.a McKenzie, osteopati, akupunktur og træning.
Frode har en grundig, nærværende og helhedsorienteret tilgang til sine patienter, og kombinerer gerne manuel behandling med en langsigtet og holdbar træningsplan.​

Fysioterapeut hos Fysio Company
Christina Dam Rekstad
Fysioterapeut

Christina er fysioterapeut gennem mere end 20 år og er tidligere indehaver af en større fysioterapiklinik og træningscenter på Bornholm og FysioDanmark Jorcks Studio i København.
Christina er uddannet indenfor McKenzie, manuel terapi og idrætsfysioterapi, er pilates- og reformerinstruktør, personlig træner og forfatter til bogen Boost din Sundhed. Christina underviser sine klienter på en uhøjtidelig, nærværende og effektiv måde og tilgodeser den enkeltes behov. 

Christina behandler problematikker såsom akutte og kroniske ryglidelser, discusprolapser, hovedpine, kontorarbejdsrelaterede problematikker, gravide og efterfødsel.

IMG_1533(1)
Alexander Falsing
Fysioterapeut

Uddannet fysioterapeut fra skolen i København. Alexander er tidligere elitegymnast, og har stor erfaring med sportsskader og tilrettelæggelse af træningsforløb. Alexander har videreuddannet sig inden for sportsskader, akutte- og kroniske smerte, osteopatiske manuelle teknikker og akupunktur. Alexander tager udgangspunkt i den enkelte patient, og har en helhedsorienteret tilgang til behandlingen.

Alexander tilbyder desuden personlig træning, Shock Wave behandlinger, okklusionstræning, akupunktur og meget mere.

IMG_1106 2
Laura Maria Langkjær
Fysioterapeut

Hos Laura får du professionel vejledning og behandling med fokus på ro, nærvær og grundighed. Laura har flere års klinikerfaring og behandler problematikker såsom akutte og kroniske nakke- og rygproblematikker samt spændingshovedpine/migræne, gravide og efterfødsel. Laura har specialiseret i forbyggende træning og genoptræning af artrose/slidgigtspatienter.
Hun er uddannet inden for sportsfysioterapi, specifik træning for bindevævsproblematikker (FysioFlow), reformer-pilates, osteopati og er desuden personlig træner samt certificeret GLA:D-terapeut. ​

Fysioterapeut hos Fysio Company
Jacob Vang Strynø
Fysioterapeut

Jacob er uddannet fysioterapeut med flere års klinikerfaring. Jacobs drivkraft som fysioterapeut er at hjælpe sine klienter med at blive deres skade kvit. Det opnår han ved en kombination af manuel behandling og genoptræning – altid med resultat og udvikling for øje. Han vægter god kommunikation højt for at kunne tilpasse forløbet ud fra den enkeltes behov. Jacob holder sig opdateret omkring nyeste viden og implementerer dette i sit arbejde. Jacob behandler alle typer af skader og smerteproblematikker. Herudover tilbyder han shockwave-behandling og personlig træning.

IMG_1261 3
Mette Busch (p.t. på barsel)
Fysioterapeut

Mette er uddannet fysioterapeut fra Københavns Professionshøjskole. Mette er tidligere elitefodboldspiller, skiinstruktør og har deltaget på det danske ultra- og mountainrunning landshold. Mette har specialiseret forløb og videreudannelser inden for sportsskader, manuelle teknikker samt McKenzie. Mette har stor erfaring med løbe- og sportsskader, samt ryg, knæ, og fod-problematikker. Mette tilbyder løbestilsanalyser, virksomhedsaftaler, personlig tilrettelagt træning og -genoptræningsforløb.

Mette er grundig, energisk og har forventninger til dig. Hun møder patienter der hvor de er, analyserer hele bevægemønsteret og ‘uddanner’ patienten i deres forløb.

Book din tid online eller ring på 70 60 21 50

Mandag-fredag mellem 09:00 og 11:00 eller på info@fysiocompany.dk