Om os

Vi behandler bredt og helhedsorienteret. Har du udfordringer med bevægeapparatet, skal genoptræne efter/op til operation eller ønsker du blot at komme i bedre form? Så tøv ikke med at kontakte os.

Fysioterapeut
Frode Rekstad
Fysioterapeut & Klinikejer, Nordhavn og Rungsted

Frode er fysioterapeut gennem mere end 25 år og tidligere indehaver af en større fysioterapiklinik og træningscenter på Bornholm og FysioDanmark Jorcks Studio i indre København.
Frode er uddannet sportsfysioteraput, og har videreuddannet sig indenfor bl.a McKenzie, osteopati, akupunktur og træning.
Frode har en grundig, nærværende og helhedsorienteret tilgang til sine patienter, og kombinerer gerne manuel behandling med en langsigtet og holdbar træningsplan.

Fysioterapeut hos Fysio Company
Christina Dam Rekstad
Fysioterapeut & Klinikejer, Nordhavn og Rungsted

Christina er fysioterapeut gennem mere end 25 år og er tidligere indehaver af en større fysioterapiklinik og træningscenter på Bornholm og FysioDanmark Jorcks Studio i København.
Christina er uddannet indenfor McKenzie, manuel terapi og idrætsfysioterapi, er pilates- og reformerinstruktør, personlig træner og forfatter til bogen Boost din Sundhed. Christina underviser sine klienter på en uhøjtidelig, nærværende og effektiv måde og tilgodeser den enkeltes behov. 

Christina behandler problematikker såsom akutte og kroniske ryglidelser, discusprolapser, hovedpine, kontorarbejdsrelaterede problematikker, gravide og efterfødsel.

OBS. Christina tager p.t. ikke imod nye klienter.

Kontakt:
cdr@fysiocompany.dk
IMG_1533(1)
Alexander Falsing
Fysioterapeut i Nordhavn og Rungsted

Uddannet fysioterapeut fra skolen i København. Alexander er tidligere elitegymnast, og har stor erfaring med sportsskader og tilrettelæggelse af træningsforløb. Alexander har videreuddannet sig inden for golf fysioterapi/golf fitness, sportsskader, akutte- og kroniske smerte, osteopatiske manuelle teknikker og akupunktur. Alexander tager udgangspunkt i den enkelte patient, og har en helhedsorienteret tilgang til behandlingen.

Alexander tilbyder desuden personlig træning, Shock Wave behandlinger, okklusionstræning, akupunktur og meget mere.

Kontakt:
info@fysiocompany.dk
IMG_1106 2
Laura Maria Langkjær
Fysioterapeut i Nordhavn og Rungsted - Laura er pt på barsel

Hos Laura får du professionel vejledning og behandling med fokus på ro, nærvær og grundighed. Laura har flere års klinikerfaring og behandler problematikker såsom akutte og kroniske nakke- og rygproblematikker samt spændingshovedpine/migræne, gravide og efterfødsel. Laura har specialiseret i forbyggende træning og genoptræning af artrose/slidgigtspatienter.
Hun er uddannet inden for sportsfysioterapi, specifik træning for bindevævsproblematikker (FysioFlow), reformer-pilates, osteopati og er desuden personlig træner samt certificeret GLA:D-terapeut. ​

Kontakt: info@fysiocompany.dk
Fysioterapeut hos Fysio Company
Jacob Vang Strynø
Fysioterapeut i Nordhavn

Jacob er uddannet fysioterapeut med flere års klinikerfaring. Jacobs drivkraft som fysioterapeut er at hjælpe sine klienter med at blive deres skade kvit. Det opnår han ved en kombination af manuel behandling og genoptræning – altid med resultat og udvikling for øje. Han vægter god kommunikation højt for at kunne tilpasse forløbet ud fra den enkeltes behov. Jacob holder sig opdateret omkring nyeste viden og implementerer dette i sit arbejde. Jacob behandler alle typer af skader og smerteproblematikker. Herudover tilbyder han shockwave-behandling og personlig træning.

IMG_1261 3
Mette Busch
Fysioterapeut i Nordhavn og Rungsted

Mette er uddannet fysioterapeut fra Københavns Professionshøjskole. Mette er tidligere elitefodboldspiller, skiinstruktør og har været en del af det danske ultra- og mountainrunning landshold. Mette har specialiseret forløb og videreuddannelser inden for sportsskader, manuelle teknikker samt McKenzie. Mette har stor erfaring med løbe- og sportsskader, samt ryg, knæ, og fod-problematikker. Mette tilbyder løbestilsanalyser, virksomhedsaftaler, personlig tilrettelagt træning og -genoptræningsforløb.

Mette er grundig, energisk og har forventninger til dig. Hun møder patienter der hvor de er, analyserer hele bevægemønsteret og ‘uddanner’ patienten i deres forløb.

LeaGottschalk_90
Lea Gottschalck
Fysioterapeut i Rungsted
Lea er uddannet fysioterapeut fra skolen i København og har stor erfaring med hjerneskader, neurologiske sygdomme, delte mavemuskler og generel genoptræning efter operationer. 
Lea er ligeledes uddannet i bindevæv, traumebehandling og åndedræt, både ved manuelle teknikker og i træningen benyttes åndedræts teknikker. 
Lea er også uddannet reformer pilates instruktør, og tilbyder personlig træning både inde-, udendørs og i reformeren. 
 
Lea tager udgangspunkt i den enkelte patients omstændigheder og har en helhedsorienteret tilgang til behandlingen.
RenatheHavsteen_90
Renathe Havsteen
Fysioterapeut i Rungsted med speciale i GYN/OBS

Vores fysioterapeut, Renathe Havsteen, er fysioterapeut igennem mere end 20 år med speciale i underlivet og ser mange kvinder og mænd med forskellige vanskeligheder i bækkenregionen.

Renathe har speciale i Gynækologi og Obstetrik og er uddannet i at undersøge bækkenbundens muskulatur, og i at behandle og genoptræne en bækkenbund med problemer. Renathe behandler eksempelvis tilstande som fødselsskader i underlivet, nedsynkningsgener, tyngdefornemmelse i underlivet, halebenssmerter, andre smertetilstande i bækkenregionen, efter underlivs operationer, hvis du er udfordret af arvæv i underlivet eller efter kejsersnit og hvis du har svært ved at holde på vand, luft eller afføring


Renathes tilgang er holistisk, og hun vurderer udfordringernes sammenhæng med resten af kroppen og den generelle trivsel. Det hele menneske og kroppen betragtes som et samlet billede når I sammen finder frem til hvilken behandling og træning der vil gavne dig bedst. 

AnnaLisaGlahn_90
Anna Lisa Glahn
Fysioterapeut i Rungsted
Anna Lisa er fysioterapeut gennem mere end 25 år, og er siden 2002 tilknyttet klinikken i Rungsted.
 
For Anna Lisa er det vigtigt at møde folk med nærvær og åbenhed for at skabe en tillidsfuld kontakt. Der tages udgangspunkt i hver enkelt person ud fra en helhedsorienteret tilgang, vores vejrtrækning er fundamentet. Der arbejdes med manuelle teknikker bla med Be Activated, der tager fat i kroppens refleks zoner for at aktivere ” sløve ” og spændte muskler.
Anna Lisa er uddannet indenfor Mckenzie til akutte nakke og rygproblematikker.
 
Desuden er Anna Lisa uddannet akupunktør MedAc og anvender ofte akupunktur, der kan supplere og lindre hovedpine, ledsmerter (artrose/slidgigt) og muskelsmerter fra nakke, ryg, tennisalbue til hofte og knæ. Hermed kan det være lettere at komme igennem med træning på længere sigt.
 
Hos Anna Lisa er der individual træning såvel som holdtræning bla for ryg/nakke/skulder og Parkinson samt  specielle artrose hold  – GLA;D hofte/knæ og ryg, hvor Anna Lisa er certificeret GLA;D instruktør.
ja2
Jonathan Albrechtsen
Fysioterapeut i Rungsted

Jonathan er uddannet fysioterapeut og har flere års erfaring som behandler fra privatklinik og div. sportsklubber. 

Jonathan er certificeret indenfor BPPV, som er specialiseret behandling af øresten. Derudover er han videreuddannet indenfor bl.a. behandling af ryg og nakke problematikker og har stor erfaring med at tilrettelægge genoptræning og træningsforløb på alle niveauer. Jonathan sætter altid patienten i fokus og ser det som sin opgave at give sine klienter kontrol og forståelse for problematikken på vej mod et stærkere og skadefrit liv.

Jonathan arbejder med træning og manuel behandling i kombination, og behandler alle former for skader. Han har baggrund i kampsport og har dyrket thaiboksning på højt plan i mange år. 

nanna
Nanna Stevold
Kliniksekretær, sygeplejerske og webmaster i Rungsted og Nordhavn

Du møder Nanna, som den første når du træder ind i klinikken eller ringer til os og hun er klinikkens smilende alt-muligt-ekspert.

Nanna er uddannet sygeplejerske og har flere års erfaring fra hospitalsverdenen og psykiatrien. Nanna hjælper dig med bookning af tider og med at matche dig med den helt rigtige behandler i forhold til din problematik eller ønsker. Nanna står ligeledes for oprettelse af forsikringer og korrespondance med div. selskaber og det er også til Nanna du henvender dig vedrørende evt. spørgsmål til din regning.  Du er altid velkommen til at kigge forbi eller give Nanna et kald, hvis du vil vide mere om, hvordan og hvem der kan hjælpe dig, så vil hun til hver en tid guide dig.

frede
Frederikke Brynaa
Fysioterapistuderende

Frederikke er fysioterapeutstuderende på klinikken i Rungsted og du møder bl.a. Frederikke som ekstra opbakning i receptionen udenfor almindelig telefontid eller i ferier og på fridage. Frederikke hjælper dig med ex. bookning af tider eller generel træningsvejledning i vores træningsafdeling.

Book din tid online eller ring til
Nordhavn 70 60 21 50 eller Rungsted 23 45 14 45

Mandag-fredag mellem 08:00 og 14:00 eller på info@fysiocompany.dk