Velkommen til
FYSIO COMPANY
Nordhavn

Behandling og træning til private og virksomheder

- Fokus på høj faglighed og tid til den enkelte.

BEMÆRK vores klinik i Nordhavn arbejder uden for den offentlige sygesikring, hvorfor det ikke er muligt at gøre brug af en henvisning fra egen læge her på klinikken. Hvis du kommer med betalingsgaranti fra en privat sundhedsforsikring, vær da opmærksom på om din forsikring dækker det fulde beløb eller kræver henvisning fra egen læge. I det tilfælde vil der forekomme nogen egenbetaling. Kontakt endelig sekretæren på 70 60 21 50 ved spørgsmål.

Fysioterapeut hos Fysio Company
IMG_1533(1)
IMG_1106 2
Fysioterapeut
Fysioterapeut hos Fysio Company
IMG_1261 3

Vi er et team af fysioterapeuter med mange års erfaring og kompetencer indenfor bl.a. McKenzie, Idrætsfysioterapi, behandling, træning og sundhedscoaching. Vi har et tæt indbyrdes samarbejde og løbende dialog med diverse læger. Dette giver en optimal tryghed og effektivitet i behandlingen af dig.​

Det siger vores klienter om os...

Mere end en behandling

Hos Fysio Company er vi fuldt privatiseret, hvilket giver os mulighed for at tilbyde dig et forløb med mere tid og ro. Hos os kan der bookes længere konsultationer helt op til 60 min. Vi skræddersyer forløbet til DIG, og justerer løbende ud fra dine ønsker og behov. Der modtages tilskud fra Sygesikringen Danmark samt diverse sundhedsforsikringer, dog ikke fra den offentlige sygesikring. 

IMG_4473 2

Find os i Nordhavn

Kom forbi os på Marmormolen - 450 m. fra Nordhavn St.

Book din tid online eller ring til
70 60 21 50

Telefontid mandag-fredag mellem 08:00 og 14:00 eller på info@fysiocompany.dk