Fysioterapi og træning

Individuel konsultation / behandling

Hos Fysio Company vægter vi relationen til den enkelte højt. Vores vision er at skabe tid, ro og plads til vores klienter. Den fysioterapeutiske behandling, samt genoptræning tager udgangspunkt i en grundig undersøgelse, hvor diagnose og årsagssammenhænge klarlægges. Efterfølgende samarbejder vi om at skabe det mest optimale forløb for dig.

 

Vi har kompetencer inden for:

Personlig træning 1:1

Personlig træning hos Fysio Company har fokus på DIG, dine behov og mål. Sammen finder vi en måde, hvor træning bliver sjovt, motiverende og effektivt. Personlig træning egner sig både til dig som er træningsvant og eksempelvis vil have finpudset dine teknikker eller få ny inspiration, men også til dig som bare ønsker at komme i gang med træning. 

 

Målet med dit forløb kan være at:

Golf Fysioterapi

Hos Fysio Company er Alexander Falsing certificeret golf fysioterapeut. Certificering består er et omfattende uddannelseforløb igennem Golfklinik Danmark. Vi tilbyder holdtræning, personlig træning og laver golf body tests. 

Med Golf Fitness-holdtræning og personlig træning kan du:

Med Golf Body Test kan du:

Holdtræning

Hos Fysio Company tilbyder vi træning på små hold. Hvis du har specielle ønsker, er du altid velkommen til at kontakte os, så finder vi noget som passer lige til dig. Hvis du og dine kollegaer/venner/familie drømmer om en bestemt form for træning, så er vi parate til at starte et hold op til jer (minimum 4 til holdopstart).

Obs: Før opstart af efterfødselstræning bookes en individuel første konsultation, hvor bl.a. mavemuskulatur og bækkenbundsaktivitet undersøges. 

Holdtræningsformer kan også være:

Shockwave

Denne behandlingsmetode er effektiv ved overbelastede muskler eller sener. Vi tilbyder shockwave i både Rungsted og Nordhavn

Effektiv ved problematikker såsom:

Vi tilbyder

TEAMFOTO FC

Vi tilbyder også aftaler til virksomheder

Vi kommer gerne til arbejdspladsen, og stiller os til rådighed for medarbejderne