Ofte stillede spørgsmål og svar

Et ydernummer er en identifikationskode, der anvendes i sundhedsvæsenet som en form for registrering af sundhedsprofessionelle, f.eks. læger, tandlæger, fysioterapeuter osv. Ydernumre bruges til at identificere og adskille individuelle sundhedsudbydere og deres praksis. Ydernumre er nødvendige for at kunne modtage betaling fra offentlige sundhedssystemer. I Danmark bruges det mest til at identificere sundhedsudbydere i sundhedsvæsenet. 

Da vores klinik i Nordhavn arbejder udenfor den offentlige sygesikring, har vi ikke ydernummer der.

Det er altid godt at medbringe sportstøj. Ellers har vi alt hvad du behøver og klinikken sætter alle andre faciliteter til rådighed.

Klinikken har en 24 timers afbudspolitik uanset årsag. Det betyder at ved afbud indenfor 24 timer inden behandlingens start, vil der blive pålagt et gebyr svarende til både patientandel og sygesikringens tilskud. Årsagen til dette er, at vi afsætter tiden og forbereder os til netop din konsultation og ikke nødvendigvis kan afsætte tiden til anden side med så kort tidsfrist. 

Både klinikken i Nordhavn og Rungsted tager imod klienter som har fået betalingsgaranti fra en privat sundhedssikring. Bemærk at der i nogle tilfælde i Nordhavn vil forekomme egenbetaling. Læs mere her 

I langt de fleste tilfælde afregner vi direkte med forsikringsselskabet, så du ikke behøver at lægge ud for din behandling. Bemærk at sundhedsforsikringen som regel ikke dækker ydelser som akupunktur, laser og shockwave. 

Fysio Company Nordhavn arbejder 100 % uafhængigt og uden for den offentlige sygesikring. Det er derfor ikke muligt at gøre brug af henvisning fra egen læge her. 

Fysio Company Rungsted tager imod patienter både med og uden henvisning fra egen læge. Vi tilbyder en række ydelser som ikke dækkes af den offentlige sygesikring, f.eks. laserbehandling, shockwave og akupunktur. Det er også muligt at købe træningsudstyr til hjemmetræning. 

Vi glæder os til at byde dig velkommen 

Book din tid online eller ring til
+45 23 45 14 45

Mandag-fredag mellem 08:00 og 14:00 eller på info@fysiocompany.dk