Praktisk information

VIGTIG INFORMATION

Fysio Company Nordhavn arbejder 100 % uafhængigt og uden for den offentlige sygesikring, hvorfor det ikke er muligt at gøre brug af en henvisning fra egen læge her på klinikken. Hvis du kommer med betalingsgaranti fra en privat sundhedsforsikring, vær da opmærksom på om din forsikring dækker det fulde beløb eller kræver henvisning fra egen læge. I det tilfælde vil der forekomme nogen egenbetaling. Kontakt endelig sekretæren på 70 60 21 50 ved spørgsmål.

Forsikringer 
Klinikken har samarbejde med en række forsikringsselskaber, hvor vi tilbyder direkte afregning med forsikringsselskaberne, for at gøre det nemmere for dig som kunde. 

 
Da det er en service fra klinikkens side at afregne direkte med forsikringsselskabet gør vi opmærksom på, at kunden selv hæfter for ansvaret vedrørende en betalingsgaranti fra forsikringen. Det vil sige, at det forventes, at kunden selv er opmærksom på antal konsultationer og udløbsdato på betalingsgarantien.

Åbningstider

 Klinikken er åben efter aftale. Klinikkens sekretær sidder til daglig i vores klinik i Rungsted og er klar på telefonen fra kl. 08:00-14:00 mandag til fredag. 
Klinikken holder lukket lørdag, søndag og helligdage. 

Parkering og transport

Klinikken er beliggende på Marmormolen, 450 meter fra Nordhavn St. Der er en P-kælder under klinikken, hvor man kan benytte EasyPark 

Kontakt

+45 70 60 21 50 

info@fysiocompany.dk

Vi sidder klar på telefonen mandag til fredag kl. 08:00-14:00. Klinikken har åbent efter aftale.

Bemærk telefontider kan afvige ved ferie eller sygdom